Oändlighet…

Det tysta blir tystare,.. så stilla att mitt hjärtas rytm ekar i mitt inre som en stadigt brummande Bas. Varje slag lika hårt och fast som det andra. mitt hjärtas puls värmer mina ådror, fyller dom med liv. I min innersta vrå känner jag stillheten som mina öron förnimmer utanpå. ekot eskalerar ut i rymden, skapar en vibration likt ringar på vattnet som fortsätter ut i oändligheten. små cirklar som blir större och större som går in i varandra och ut ur igen. de skapar ett mönster som får mig att minnas, som får mig att vakna ur min dvalas intensiva sömn.. sakta. som i mellan världar förstår jag att jag inte förstår någonting. linjerna suddas ut. jag är en pusselbit i mängden, förvisso en väldigt viktig sådan men när den faller på plats blir mitt Jag alltet. i helheten finns inga konturer och jag kan slappna av då min själv centrerade verklighet blir till en sluten cirkel. en cirkel vars kedja aldrig blir bruten, i mitt hav av valmöjligheter vilkas riktning kan upplevas livsavgörande förstår jag att i slutändan. leder dom alla in i samma oändlighet. det finns inga rätt och fel… bara upplevelser som är till för att upplevas…                             

 seed-of-life4                           flower of life

You must be logged in to post a comment.

TOP